Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Aquest dissabte, vine a acomiadar el camió de neteja amb l'humorista Peyu!

12/01/2018

La festa inclou un concurs on els infants podran guanyar vals per adquirir joguines i jocs educatius a Kinuma

Comença el compte enrere per la Festa del Camió, que es farà aquest dissabte, de 10 a 13 hores, a la plaça de l'Espolsada. Serà el tret de sortida de la campanya "Siguem Sincers", que pretén conscienciar la ciutadania per aconseguir un municipi molt més sostenible. Com ho farem? Doncs amb una festa on s'acomiadarem l'antic camió de neteja i donarem la benvinguda al nou servei. Durant tres hores, petits i grans podran gaudir d'una xocolatada, circuits de karts, carreres d'escombres, una globotada i diversos tallers smb ENEI Espai Nadó-Espai Infant, entre d'altres, i l'actuació dels Gegants de les Franqueses. A més, comptarem amb l'actuació de l'humorista Peyu, que amenitzarà la festa. 

Durant aquesta setmana s'ha repartit a les escoles de les Franqueses material per participar en un concurs de dibuix amb tres categories (de 3 a 5 anys, de 6 a 8 anys i de 9 a 11 anys) en què es regalaran vals de 225 euros per adquirir joguines i jocs educatius a Kinuma. A més, tots els participants podran escollir entre tres samarretes de la campanya "Siguem Sincers",que podran recollir a l'Ajuntament de les Franqueses a partir del 26 de gener. Els infants que no portin la fitxa de casa també podran adquirir-la a la plaça el mateix matí. 

La campanya "Siguem Sincers" englobarà totes les millores que s'ha fixat l'Ajuntament de les Franqueses amb el nou servei de neteja viària i recollida selectiva i de residus i d'orgànica. I és que l'objectiu és reciclar el 65% dels residus municipals abans del 2030, tal i com marca la Unió Europea. Amb una bona gestió dels residus aconseguirem una millora de la sostenibilitat a nivell ambiental, però també econòmica. Per tant, aquesta tasca depèn dels serveis municipals, però també és responsabilitat de la ciutadania fer-ne un bon ús.

De fet, aquest mes de desembre ja ha començat el procés de substitució dels contenidors per uns de nous, considerats els millors del mercat. Per cada contenidor antic s'ha col·locat un de resta i un altre d'orgànica, de manera que augmenta significativamrent el volum perquè no quedin bosses fora. A més, s'han previst més punts de contenidors de reciclatge junts (vidre, paper, envasos, resta i orgànica) per tal que sigui més fàcil separar els residus. A banda dels contenidors, les millores també inclouen la renovació de la flota de vehicles. 

Arxivat a: Ajuntament, Obres i Serveis
Models samarretes festa del Camió
Festa del Camió
Darrera actualització d’aquest contingut: 16/01/2019 a les 13:39h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)