Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

S’adjudica el contracte d’obra del Sector N

11/01/2018

Les Franqueses adjudica el contracte de les obres que han de fer realitat el nou polígon de 450.000 metres quadrats.

El projecte del Sector N es va iniciar l’any 2012, en plena crisi, i ara s’ha donat un pas mes per a fer realitat el nou polígon adjudicant el contracte d’obra a Abolafio Contrucciones, SL i Cobra Instalaciones y Servicios, SA, per un import de 10.100.458,37 euros.

El pressupost de licitació era de 14.186.037,04 euros i amb l’adjudicació s’ha aconseguit una  millora de 4.085.578,67 euros. Però aquesta no és l’únic avantatge respecte a la demanda inicial, ja que s’ha aconseguit una ampliació del termini de garantia de 36 mesos addicionals, i una reducció del termini d’execució inicial de 20 setmanes.

Les Franqueses del Vallès és un municipi atractiu per a moltes empreses que busquen un punt estratègic per a la seva expansió. Els polígons estan situats en llocs geogràfics ideals que permeten una bona logística però actualment els polígons del Ramassar i el Congost estan al 100% de la seva ocupació, i el Pla de Llerona al 80%, per aquest motiu el Sector N serà l’encarregat d’assumir la demanda amb una ampliació de sòl industrial a la zona que llinda amb la carretera de Granollers a Cardedeu.

L’Ajuntament ha estat treballant l’aplicació de diverses mesures per a facilitar la implantació d’empreses que permetin potenciar les Franqueses i ajudin a millorar la qualitat de vida dels seus ciutadans, perquè una bona indústria es tradueix en més riquesa i creació de llocs de treball al municipi. 

Arxivat a: Ajuntament
El desenvolupament del Sector N permetrà ampliar el sól industrial de la carretera de Cardedeu
Darrera actualització d’aquest contingut: 16/01/2019 a les 13:39h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)