Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | AMB ESTILS | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Biblioteca de l’Esport, recurs per a l’educació

10/01/2018

La Biblioteca Municipal de les Franqueses presenta el proper dimarts el fons especialitzat en esport i educació

La Biblioteca Municipal treballa des de ja fa mesos conjuntament amb especialistes en la matèria en la creació d’un fons especialitzat en bibliografia esportiva orientada a l’educació. Aquest mes de gener el fons i l’espai monogràfic dedicat a aquesta temàtica veuran la llum i ho faran amb la jornada La Mitja i les Franqueses, una aposta per a l’esport i l’educació. El proper dimarts, 16 de gener, les escriptores Núria Valentí i Empar Moliner i l’atleta Andreu Ballbé parlaran de l’esport com a oportunitat educativa i de creixement personal. Durant la jornada també s’inaugurarà l’exposició fotogràfica Merletti i l’esport al primer terç del segle XX que es podrà visitar fins el 4 de febrer a la sala d’exposicions del Centre Cultural de Bellavista.

Biblioteca de l’Esport, recurs per a l’educació neix amb la voluntat de posar en valor els valors educatius de l’esport a través d’un decàleg, de generar sinèrgies de participació entre el projecte i la població i, de promocionar el servei de Biblioteca Municipal com a un espai actiu i dinamitzador del coneixement.

La jornada està organitzada per la Biblioteca Municipal i l’Associació Esportiva La Mitja amb la col.laboració del Club a4elkm i la Diputació de Barcelona.

Arxivat a: Cultura
Cartell de la jornada
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/04/2024 a les 19:30h
Plan Avanza 2Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)