Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

La Fira de Nadal recapta 2.118,72 euros per a la Marató de TV3

18/12/2017

El jurat atorga als Encendraires el premi al millor estand i, un any més, també s'atorga el premi al millor dibuix que serà la imatge de la fira 2018

La 22a Fira de Nadal i la 13a Fira d’Entitats han omplert el cap de setmana d’activitats, d’exhibicions i de mostres de la vitalitat de les associacions i entitats del municipi. La fira també ha aconseguit engruixir una mica més les aportacions a la Marató de TV3 i recaptar més de 2.000 euros per a la investigació de les malalties infecciones. Les aportacions a la Marató s’han fet de manera directa a l’urna situada a l’estand de l’Ajuntament i amb l’escudella, la botifarrada i la classe de zumba.

La imatge de la Fira 2018 serà el dibuix guanyador del concurs que s’ha realitzat durant la fira a l’estand de l’Associació Educativa Espirall. Pau Vega Rosàs és el guanyador absolut de 2017 amb una representació del Reis Mags. Pau Vega també s’ha endut el primer premi de la categoria de 6 a 12 anys. Els altres guanyadors del concurs de dibuix són Ariadna Padial amb el segon premi de la mateixa categoria i Oriol Badia i Joana Garcia, primer i segon premi en la categoria de 0 a 5 anys. Els guanyadors han obtingut un diploma i vals de compra per a material de papereria.

La darrera de les activitats de la Fira de Nadal i Fira d’Entitats 2017 és la proclamació de l’estand guanyador. Enguany el Grup de Diables els Encendraires s’han endut el guardó i els 500 euros de premi que l’acompanyen.

La 22a Fira de Nadal i la 13a Fira d’Entitats ha estat oberta des de divendres i fins diumenge. L’acte d’obertura ha estat l'Espai dels Bons Desitjos, un clàssic ja de la fira on els nens poden penjar els seus millors desitjos a l’olivera de la Rambla.

Durant tot el cap de setmana s’han realitzat més d’una quarantena d’activitats organitzades per les entitats i associacions de les Franqueses.

Podeu visitar les galeries de fotografies clicant els enllaços.

Arxivat a: Ajuntament, Dinamització Econòmica
Recaptació de la Marató de TV3
Guanyadors del Concurs de Dibuix 2017
Grup de Diables els Encendraires guanyador del premi al millor estand 2017
L'Espai dels Bons Desitjos
Fira de Nadal 2017
Darrera actualització d’aquest contingut: 10/07/2020 a les 12:06h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)