Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

La nit de Nadal, ningú sopa sol

13/12/2017

La comunitat parroquial de Sant Francesc d’Assís, a Bellavista, organitza per quart any consecutiu aquest àpat de germanor

Les misses del Pollet i del Gall d’aquesta parròquia i de moltes altres són molt més que una celebració religiosa. Aquestes celebracions multitudinàries es converteixen en punts de trobada i de conversa entre els feligresos. D’aquestes converses informals sorgeix, ara fa quatre anys, la idea d’organitzar un sopar. La Comunitat de Sant Francesc d’Assís detecta que hi ha veïns del barri que, per falta de costum o de família propera, la Nit de Nadal han de sopar sols. Un cop detectada la necessitat, un grup de membres de la parròquia posen fil a l’agulla i decideixen organitzar un sopar comunitari.

Des de ja fa quatre anys, a Bellavista, ningú que vulgui sopar acompanyat la nit del 24 de desembre, sopa sol. Cadascú aporta un plat per compartir i la conversa. Tenir companyia i acompanyar, aquest és l’objectiu i d’aquesta manera més d’una vintena de veïns celebren el sopar de Nadal.

Enguany, el local parroquial de Sant Francesc d’Assís, situat al carrer Barcelona, 36, tornarà a tenir comensals abans de la Missa del Gall. En acabar la missa vespertina, que es celebra a les 19 h, ningú no soparà sol. Si hi voleu participar o coneixeu algú que ho vulgui fer, us podeu posar en contacte amb la parròquia trucant al telèfon 931 748 242, els dimarts, de 17.30 a 19.30 h.

Arxivat a: Cultura
Des de fa quatre anys, Sant Francesc d'Assís organitza un sopart de Nada
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/04/2024 a les 14:57h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)