Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

“Donar sang no ha de ser una acció d’un sol dia i d’una sola vegada”

13/12/2017

Els alumnes de 4rt de primària de l’Escola Colors organitzen la 6a Campanya de Donació de Sang el proper dia 20 de desembre.

Tot i que ja són 6 les campanyes organitzades l’escola, els alumnes l’estan treballant com si fos la primera. L’objectiu és aconseguir mobilitzar les famílies, la comunitat educativa, els veïns de Bellavista i la resta de veïns de les Franqueses del Vallès.

A priori, el repte que es marquen els alumnes de 4t de primària de l’Escola Colors és aconseguir més donants que l’any anterior, però mentre ho fan, també aconsegueixen treballar aspectes com la feina cooperativa, l’organització, la responsabilitat i molts valors inclosos dins el projecte educatiu d’escola.

La Campanya de Donació de Sang forma part del Projecte d’Aprenentatge Servei liderat pel Banc de Sang i Teixits de Catalunya.

La donació serà el proper 20 de desembre entre les 15.30 h i les 20 h a les instal·lacions de l’Escola Colors, al carrer de Valldoriolf, número 2.

L’Escola Colors està durant aquests dies també iniciant els actes de celebració del 10è aniversari. El primer acte ha estat la xerrada Nens i nenes autònoms, amb identitat i autoestima. Preparem-los per la vida

Arxivat a: Educació, Sanitat i Salut Pública
VI campanya de donació de sang de l'Escola Colors

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 28/03/2024 a les 11:28h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)