Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Aquest Nadal, cap infant sense joguina

13/12/2017

L’Àrea de Polítiques Socials i les entitats Manà i REIR es preparen per a la nit més màgica de l’any.

Un Nadal més els Reis Mags de l’Orient podran arribar a totes les cases de les Franqueses i és que, des de l’Àrea de Polítiques Socials de l’Ajuntament, ja s’estan organitzant per donar un cop de mà a Ses Majestats per tal de fer possible que la màgia del Nadal arribi als infants amb més dificultats.

Enguany l’entitat REIR (Recursos Educatius per a la Infància en Risc), i l’associació Manà, seran les encarregades de fer tots els preparatius per tal de poder disposar dels lots de joguines per a què el Reis ho tinguin una mica més fàcil durant la nit del 5 de gener. Aquesta feina fins ara la feia l’Ajuntament, enguany, però, la recollida de joguines només la faran aquestes dues entitats.  Des de l’Àrea de Polítiques Socials de l’Ajuntament tindran cura de que tots i cadascun dels nens de les Franqueses rebin el seu regal per Nadal, per això ja han enviat una llista amb els noms de tots els infants a Ses Majestats el Reis d’Orient.

Per tal de fer possible aquesta feina, el municipi també comptarà amb una aportació econòmica de la Fundació La Caixa.

Arxivat a: Polítiques Socials
Imatge de les joguines recollides al Nadal 2016
Darrera actualització d’aquest contingut: 07/08/2020 a les 09:39h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)