Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

A les Franqueses els Reis Mags van casa per casa

13/12/2017

Per primera vegada al municipi Ses Majestats entregaran els regals en mà als infants.

S’apropa la nit més màgica de l’any, la nit que tots els nens i nenes esperen amb molt d’entusiasme. El 5 de gener al vespre totes les mirades estan posades en els Reigs Mags i aquest any, per primera vegada a les Franqueses, Ses Majestats no pujaran d’amagat als domicilis, sinó que es presentaran personalment a casa dels més petits, entraran per la porta i els entregaran en mà els regals.

Aquesta és una iniciativa de l’Associació de Botiguers Comerciants i Professionals de les Franqueses (LF Comerç) i La Cívica que pretén afegir un component especial i un toc de màgia a la festivitat. Melcior, Gaspar i Baltasar visitaran als infants casa per casa i repartiran els regals abans de marxar a preparar la llarga nit de feina que els espera. 

A les Franqueses, des de fa alguns anys, Ses Majestats arriben en helicòpter després d’un llarg viatge des de l’Orient llunyà, a les 17 h a la Zona Esportiva Municipal de Bellavista i a les 17.35 h a la plaça Joan Sanpera de Corró d’Avall. El municipi acull tres cavalcades on els Reis Mags seran acompanyats per un seguici de patges, carrosses, tractors i bandes musicals.

Amb el naixement d’aquest nou projecte, LF Comerç i La Cívica contribueixen a augmentar la il·lusió dels més petits i l’encant de la vigília d’aquest dia. Seran 66 famílies les que podran gaudir de la visita de Ses Majestats, els quals han posat a disposició de la ciutadania una adreça de correu, (Necessites javascript per veure aquest correu-e), per aquells qui estiguin interessats en aquesta nova iniciativa.

Arxivat a: Cultura
Aquest any, els reis aniran casa per casa
Cartell de la campanya els Reis van a casa
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/03/2024 a les 11:28h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)