Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Les Franqueses estudiarà les possibilitats del transport escolar al municipi

12/12/2017

El darrer Ple aprova per unanimitat una moció per implementar aquest servei durant el curs 2018-2019

 

Amb la proposta aprovada i sobre la taula s’iniciarà en breu un període d’estudi. Aquesta fase la durà a terme l’Àrea d’Obres i Serveis de l’Ajuntament, prèvia discussió a la comissió de mobilitat del municipi. L’estudi permetrà conèixer quines possibilitats d’implantació reals del servei existeixen, de quina manera es podrà fer i quina opinió i quines propostes tenen tots els agents implicats, en aquest cas, el Consell Escolar Municipal.

La moció aprovada dóna les raons de la proposta. El primer argument és la separació física dels cinc pobles que conformen el municipi. El segon, que el sistema de districte únic d’assignació de places escolars propicia, a vegades, la llunyania entre el centre escolar i el domicili de l’alumne. Aquesta situació comporta dificultats en els desplaçaments, la multiplicació de l’ús del transport privat i problemes de les famílies per conciliar la vida laboral amb els horaris escolars.

La moció, presentada pel grup municipal Imaginem Les Franqueses en Comú-Entesa, també recorda que el municipi està adherit al Pacte d’Alcaldes i Alcaldesses pel Clima i l’Energia i proposa implementar el servei de transport escolar durant el curs 2018-2019.

Arxivat a: Educació, Obres i Serveis
Les Franqueses estudiarà les possibilitats del transport escolar al municipi
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/04/2024 a les 19:30h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)