Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | AMB ESTILS | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Consulteu les restriccions d'aparcament i de trànsit durant la Fira de Nadal

12/12/2017

L'àrea d'afectació es situa al voltant dels envelats de la fira i des de la Policia Municipal proposen vies alternatives a la circulació.

Durant la celebració de la Fira de Nadal hi haurà restriccions d’estacionament i de trànsit i diversos canvis en el funcionament habitual del municipi:

El mercat setmanal es trasllada aquesta cap de setmana a la calçada lateral dreta de la carretera de Ribes (direcció la Garriga).


Restriccions en l’estacionament:
- A la carretera de Ribes des de la rotonda sud de l’Ajuntament fins a Plaça Gaudí.

- Al lateral dret de la plaça Gaudí per facilitar el gir del BUS.
- Al pàrquing de l'Ajuntament.

Els dies 16 i 17 de desembre  es prohibeix la circulació de vehicles en general a la carretera de Ribes en el tram des de plaça Gaudí fins a la rotonda de l’Ajuntament en ambdós sentits. Tanmateix, es permetrà l’accés als veïns de la zona sempre que no s’estigui celebrant cap activitat a la calçada.

Alternatives a la circulació:
- Direcció la Garriga és aconsellable anar pel carrer Tagamanent fins a l'avinguda de l'Ajuntament i la rotonda nord de l'ajuntament. També es pot fer ús dels carrers del polígon industrial, el camí Antic de Vic o la Via Europa.
Els veïns de la zona del carrer Sant Isidre podran accedir a la zona des de el carrer Verge de Montserrat.
- Direcció Granollers és recomana anar pel carrer del Molí i pel camí Antic de Vic fins carrer del Pont. També es pot utilitzar els carrers Puiggràcios i Tagamanent fins carrer Riera (zona esportiva) i Can Mònic.

Durant la celebració de la Fira de Nadal, el bus urbà canviarà el seu recorregut habitual i trasllada les parades al carrer Tagamanent des del passeig dels Til.lers al carrer Puiggraciós.


Tot i les restriccions i recomanacions exposades per motius organitzatius i de seguretat, es poden produir modificacions d'última hora. Per qualsevol dubte podeu trucar al telèfon de la policia el 938467575, per correu electrònic a la següent adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o bé per xarxes socials Twitter @plfranqueses o Facebook https://www.facebook.com/pages/plfranqueses

Arxivat a: Seguretat Ciutadana
Plànol de restriccions de circulació durant la Fira de Nadal
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/04/2024 a les 19:30h
Plan Avanza 2Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)