Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Comença la reforma de la plaça de l’Espolsada

12/12/2017

Les obres de transformació de l’actual plaça de l’Espolsada començaran el dia 15 de gener i tindran una durada de dos mesos i mig

Les Franqueses posa així fil a l’agulla a un dels projectes més esperats, amb el qual es pretén millorar la sostenibilitat ambiental i la seguretat convertint la plaça en un espai  més adequat per a l’ús dels vianants, adaptant les alineacions i cruïlles existents a la normativa d’accessibilitat i connectant la plaça Muriel Casals amb la plaça de l’Espolsada per tal d’afavorir-ne la seva utilitat.

La remodelació de la plaça té un cost de 299.978,23 euros i comporta el tall definitiu del trànsit rodat del carrer de San Ponç des de la carretera de Cànoves fins al carrer de l’Alba. Amb la reforma es busca potenciar l’activitat econòmica, comercial i social en tota aquesta zona.

Amb aquest projecte, l’Ajuntament pretén facilitar l’accés als equipaments i espais públics, i augmentar la seguretat i el confort en els desplaçament gràcies a la millora de les voreres i l’asfaltat.

Arxivat a: Urbanisme i Activitats
Proposta de reforma de la plaça de l'Espolsada
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/03/2024 a les 11:28h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)