Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Arriba la Fira de Nadal de les Franqueses del Vallès

12/12/2017

Celebra la 22a Fira Mercat de Nadal i la 13a Fira d'Entitats aquest proper cap de setmana

Divendres, dissabte i diumenge la rambla de la carretera de Ribes, la plaça de l'Ajuntament i la plaça Joan Sanpera i Torras seran els escenaris principals de les fires de Nadal i d'Entitats.

L'Espai dels Bons Desitjos, a l'olivera de la rambla, donarà el tret de sortida a la fira. Des de les 17 h, els més petits podran compartir els seu desitjos mentre berenen i escolten el conte d'El globus viatjer...cercant l'arbre dels desitjos. L'acte inaugura serà dissabte a les 11 del matí a l'envelat d'entitats.

Durant tot el cap de setmana hi haurà exhibicions i propostes de les entitats i dels clubs esportius a l'envelat d'espectacles i a la plaça Joan Sanpera i Torras. En total hi ha programades gairebé una 30a d'activitats que podeu consultar en el programa adjunt. Com ja és habitual la recaptació del tast d'escudella i de les classes de zumba de dissabte al matí i la botifarra per esmorzar de diumenge al matí es donarà a la Fundació de la Marató de TV3 que enguany dedica els guanys a la investigació de malalties infeccioses. També es podrà visitar tot el cap de setmana l'exposició d'animals de granja, cagar el tió cada matí.

La fira es tancarà diumenge al vespre amb els lliuraments de premis al millor dibuix i al millor estand 2017, tot amenitzat amb les havaneres del grup Els Bernats Pescàires ruixat amb rom cremat.

 

Arxivat a: Ajuntament, Dinamització Econòmica
Cartell 22a Fira Mercat de Nadal i 13a Fira d'Entitats

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 18/04/2024 a les 14:20h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)