Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Nova edició del Ciclocross Internacional Les Franqueses

07/12/2017

El Gran Premi reunirà un cop més als millors especialistes estatals i internacionals de ciclocross que competeixen a la Copa Catalunya.

Aquest dilluns s’ha presentat oficialment, a la sala de plens de l’Ajuntament, l’edició 2017 de la prova Ciclocross Internacional Les Franqueses que enguany compta amb un format internacional, a més de ser una prova puntuable a la Copa Catalunya i adscrita al calendari UCI.

El Parc del Mirador de Bellavista serà, un cop més, l’escenari ideal on esportistes de primer nivell competiran per a fer-se amb la victòria. Els principals favorits, Ismael Esteban i Felipe Orts han coincidit en destacar, durant la presentació, la dificultat del circuit atès a què estan acostumats a terrenys més secs i això dificultarà i donarà emoció a la competició.

Enguany, la prova tindrà lloc el proper 8 de desembre, a partir de les 9 h, i comptarà amb la participació d’especialistes com David Valero, segon a la Copa del Món, i Jofre Cullell, guanyador del Campionat d’Europa Júnior en camp a través, entre altres. La cursa comptarà, també, amb l’actuació del cantant vallesà Miqui Puig que aprofitarà la seva actuació musical per a gravar imatges del Gran Premi per al seu videoclip.

Durant la presentació d’aquesta edició, l’alcalde, Francesc Colomé, ha volgut destacar la importància d’aquesta prova per al municipi, ja que les Franqueses sempre ha estat molt relacionada amb l’esport i prova d’això és que amb 20.000 que té el municipi, hi ha tres entitats dedicades només al ciclisme. L’alcalde ha agraït, un cop més, la labor de la Unió Ciclista de Les Franqueses que amb la seva tasca contribueix a destacar les Franqueses en el mapa, i ha lloat el bon gust en el disseny del cartell de la cursa de Toni Ribell, qui ha explicat com va sorgir la idea, “tot va començar quan el meu amic Alfons, que li agrada molt anar en bicicleta, em va demanar que li fes un dibuix d’una foto seva, li va agradar tant el resultat que em va demanar que la presentés com a proposta per al cartell de la cursa, i dit i fet”.

La celebració del ciclocròs suposarà restriccions de trànsit a la zona. A continuació detallem les incidències:

 

RESTRICCIONS D'ESTACIONAMENT.

- Dies 7 i 8  de desembre, es prohibeix estacionar al pàrquing situat al carrer Valldoriolf davant el Mercadona. Ús exclusiu per autocaravanes dels participants i per al personal autoritzat. 

- Dia 8 de desembre, es prohibeix estacionar a Torre Pinós des de la  cruïlla del carrer Valldoriolf i fins el carrer Provença.

RESTRICCIONS DE CIRCULACIÓ. 

Dia 8 de desembre, es prohibeix la circulació al carrer Torre Pinós,  des de carrer Valldoriolf fins al carrer Provença.  

RECOMANACIONS D’ESTACIONAMENTS. 

- Es recomana fer ús del pàrquing públic situat al carrer Barcelona. 

- Es pot estacionar als carrers propers a la zona de competició (Torre Pinós des de carrer Provença fins a carrer Terme, Valldoriolf zona hotel, Parpers). 

RECOMANACIONS VIES ALTERNATIVES.

- Tant si es vol accedir a la C-251 sector Ramassar com al barri de Bellavista, es recomana fer ús de la C-352 (Rondes). 

Per qualsevol dubte de les restriccions podeu trucar al telèfon de la policia local 938467575, per correu electrònic a la següent adreça, (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o bé per xarxes socials Twitter @plfranqueses o Facebook https://www.facebook.com/pages/plfranqueses

 

Arxivat a: Esports
Presentació del Ciclocross Les Franqueses a la sala de plens de l'Ajuntament
Presentació del Ciclocross Les Franqueses a la sala de plens de l'Ajuntament
Presentació del Ciclocross Les Franqueses a la sala de plens de l'Ajuntament
Cartell Ciclocross Les Franqueses
Mapa de les incidències de trànsit durant la celebració de la competició
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/04/2024 a les 09:24h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)