Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Llerona es connectarà a la xarxa d'aigua potable a finals de gener

05/12/2017

Sorea ha planificat la instalació de les canonades i la connexió amb la xarxa durant els mesos de desembre i de gener.

Les obres s'han iniciat des del carrer Bèlgica direcció camí de Can Toni, durant aquests dies s'està instalant la canonada al primer tram. En la següent fase, que s'iniciarà la propera setmana, s'hi instalarà la canonada entre el camí de Can Toni i el de Sant Gregori, on hi ha la connexió existent a la xarxa. Per travessar la carretera de l'Ametlla es faran dues perforacions a banda i banda per poder passar la canonada sense afectar el trànsit. La darrera fase de l'obra connectarà les canonades del camí de Can Toni amb el tram que ve des del carrer Bèlgica. A finals de gener es preveu asfaltar tots els vials afectats i durant els mateixos dies, depenent de l'estat de les obres a l'estació reguladora, Llerona restarà connectada a la xarxa d'aigua potable. Podeu veure l'afectació de les obres en les imatges.

Els veïns de la zona afectada poden aprofitar les obres per demanar la connexió a la xarxa. Si es solicita, Sorea, tirarà canonades fins al límit de cada finca i deixar-ho preparat per a una futura connexió amb l'habitatge. Per fer-ho cal posar-se en contacte amb l'empresa subministradora d'aigües a la seu que té a l'avinguda Sant Esteve, 67 de Granollers, tots els dies de 9 a 14 h i els dijous també de 16 a 19 h. Sorea també visita l'Ajuntament de Granollers el segon i el quart dimarts de cada mes de 10 a 14 h.

Les informacions sobre el desenvolupament de les obres de connexió de Llerona amb la xarxa d'aigua potable les van donar els mateixos tècnics de Sorea durant la sessió plenària del Consell de Poble de Llerona. Durant la reunió també es va anunciar que Jordi Ganduxé, fins ara vocal del Consell, deixa el càrrec en favor de Moisés Torres, regidor d'Obres i Serveis de l'Ajuntament.

 

Arxivat a: Ajuntament, Obres i Serveis
Plànol d'actuació des del carrer Bèlgica al camí de Can Toni
Plànol d'actuació des del camí de Can Toni al camí de Can Gregori
Sessió del Consell de Poble de Llerona
Darrera actualització d’aquest contingut: 17/10/2018 a les 13:31h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)