Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Les Franqueses aporta 10.000 euros a la Fundació el Xiprer

28/11/2017

L’Ajuntament i el Xiprer formalitzen per primera vegada el conveni de col.laboració per al repartiment d’aliments entre les famílies usuàries dels Serveis Socials del municipi

Tot i que la Fundació el Xiprer Vallès Oriental i l’àrea de Polítiques Socials de l’Ajuntament de les Franqueses del Vallès col.laboren des de ja fa temps, avui s’ha formalitzat per primer cop el conveni entre les dues parts.

L’Ajuntament s’ha compromès a aportar 10.000 euros anuals per ajudar a les despeses derivades de l’atenció als veïns de les Franqueses, a més de formalitzar els criteris de col.laboració entre les dues parts. Enguany, el Xiprer, ha atès a 345 franquesins a proposta de serveis socials del municipi.

El document estableix que el Xiprer s’encarregarà, des del magatzem que la fundació té al municipi, de repartir els lots d’aliments entre els usuaris que serveis socials de les Franqueses derivi i de fer-ho amb el suport de la plataforma informàtica eQuàliment; també, de donar servei al menjador social i del suport a la integració social als franquesins que ho necessitin.

Des de l’Ajuntament s’ha aprofitat l’ocasió per proposar el Xiprer com a membres del futur Consell Econòmic i Social, que té previst engegar durant el 2018.

El conveni l’han signat l’Alcalde, Francesc Colomé, i la presidenta de la Fundació el Xiprer, Mercè Riera. També hi ha assistit el regidor de Polítiques Socials, Ferran Jiménez, la tècnica en cap de l’àrea, Montse Capel i la gerent del Xiprer, Natàlia Sanchís.

Arxivat a: Polítiques Socials
Signatura del conveni entre l'Ajuntament i el Xiprer
Signatura del conveni entre l'Ajuntament i el Xiprer
Signatura del conveni entre l'Ajuntament i el Xiprer
Signatura del conveni entre l'Ajuntament i el Xiprer
Signatura del conveni entre l'Ajuntament i el Xiprer
Darrera actualització d’aquest contingut: 07/08/2020 a les 09:39h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)