Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L’Ajuntament renova el conveni amb la Fundació Privada de les Franqueses del Vallès per a la Gent Gran

28/11/2017

La col.laboració entre l’Ajuntament i la Fundació ha ampliat des de 2015 l’atenció a usuaris no residents al centre per a la gent gran de les Franqueses.

Fins a 41 usuaris, durant aquest 2017, s’han beneficiat enguany d’assistència personal directa des de la Fundació Privada de les Franqueses del Vallès per a la Gent Gran. El servei ofereix assistència de càtering domiciliari i servei de transport setmanal des de casa fins a la residència per poder gaudir de la bugaderia, del podòleg, de la perruqueria o l’assistència durant el bany. Per tal que sigui possible, l’Ajuntament hi aporta anualment 20.000 euros.

Ara fa dos anys, el 2015, l’Ajuntament i la Fundació van signar el primer conveni per tal d’ampliar els serveis de la residència de la gent gran més enllà dels usuaris que hi viuen i el 2016 el conveni es va ampliar amb la creació del servei de càtering a domicili. L’objectiu d’aquest conveni és ajudar a les persones grans de les Franqueses en situació de fragilitat, amb dificultats transitòries o d’envelliment, que necessitin una resposta immediata i que no tinguin prou autonomia per a cobrir-se les necessitats bàsiques.

El conveni de col.laboració l’han signat l’Alcalde, Francesc Colomé, i el president de la Fundació Privada per a la Gent Gran de les Franqueses del Vallès, Manuel Pascual Pou. A la signatura també hi ha assistit la Regidora de Gent Gran, Rosa Pruna, i diversos membres de la junta de la Fundació.

Arxivat a: Gent Gran
Signatura del conveni aquest matí a l'Ajuntament
Signatura del conveni aquest matí a l'Ajuntament
Signatura del conveni aquest matí a l'Ajuntament
Darrera actualització d’aquest contingut: 13/07/2020 a les 14:28h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)