Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Les Franqueses quadruplica en 6 anys el ajuts directes a les famílies per cobrir necessitats bàsiques

23/11/2017

L’alcalde, Francesc Colomé, confirma l’increment de la partida de serveis socials durant la Jornada sobre Habitatge organitzada pel Consell Comarcal.

De 30.000 euros el 2011 a 120.000 euros en els pressupostos de 2017, així han canviat els número pel que fa a les partides de serveis socials de l’Ajuntament. Aquests diners són els que el municipi dedicarà fins a final d’any en ajuts directes a les persones per a cobrir necessitats com l’alimentació, els serveis de llum, gas i aigua o el lloguer de l’habitatge. A més d’aquests ajuts directes a la partida econòmica social de les Franqueses s’hi han d’afegir els complements a les beques menjador, els 50.000 euros d’ajuts en activitats extraescolars  per a infants i joves, la tarificació social i els 25.000 euros que el Consell Comarcal del Vallès Oriental aporta a través de l’Oficina d’Habitatge.

Aquest dijous al matí a Can Font s’han trobat tècnics municipals de tota la comarca per parlar de com afrontar el tema de l’habitatge. Aquesta és la segona jornada de debat sobre el tema que organitzen des del Consell Comarcal. Amb el títol “Eines i estratègies” els tècnics han pogut tenir una visió pràctica en la gestió dels temes d’habitatge amb experts de la Diputació de Barcelona, d’entitats financeres i de l’Agència d’Habitatge de Catalunya.

El Consell Comarcal del Vallès Oriental fa 10 anys que té polítiques actives sobre habitatge i l’any passat va crear la Oficina Comarcal d’Habitatge Integral que compta amb serveis de tramitació, amb serveis d’assessorament tècnico-jurídica i amb espais de suport sobre habitatge per a  responsables polítics, econòmics i socials. 

Arxivat a: Ajuntament, Polítiques Socials
Inauguració de la jornada sobre habitatge a Can Font
Darrera actualització d’aquest contingut: 07/08/2020 a les 09:39h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)