Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Es presenta el Club Natació Les Franqueses

21/11/2017

L’alcalde, Francesc Colomé, confirma que en un mes es farà efectiva la cessió de la parcel·la on es construirà el centre de tecnificació de natació sincronitzada.

Aquesta tarda, la sala de plens de l’Ajuntament ha acollit la presentació del Club Natació Les Franqueses. L’entitat se suma a les més de quaranta entitats esportives del municipi fent créixer l’ampli teixit associatiu del que gaudeix les Franqueses. 

El club, encapçalat per Josep Maria Mas, president, Domingo Rodríguez, vicepresident, i Pere Calvo, secretari, es constitueix com a nova entitat i comença la seva activitat utilitzant els equipaments municipals del Patronat Municipal d’Esports de les Franqueses a Corró d’Avall. 

Durant la presentació l’alcalde, Francesc Colomé, ha confirmat que en un mes es farà efectiva la cessió de la parcel·la situada entre la ronda Nord de Granollers i la carretera de Cardedeu (C-251), on es construirà el centre de tecnificació de natació sincronitzada i on la nova entitat acabarà desenvolupament la seva activitat. En paraules de l’alcalde “a nosaltres se’ns va presentar un projecte, el vam valorar de manera global i vam donar-hi llum verda”. Colomé ha destacat que des de l’Ajuntament es vol donar una major oferta esportiva al municipi tenint en compte que instal·lacions com les projectades seran pràcticament úniques al món.  

Els cinc sincronistes de primer nivell que formen part del club franquesí, Cecilia Jiménez, Èlia Calvo, Helena Jaumà, Meritxell Mas i Pau Ribes, han assistit a la presentació fent palès el seu recolzament i la il·lusió que els fa formar part d’un projecte que veuen créixer dia rere dia. 

El president del club ha explicat la voluntat de l’entitat de promocionar l’esport d’aigua treballant amb els esportistes des de ben petits i ha manifestat el seu desig de fer de les Franqueses un referent a nivell mundial. 

Des de l’Ajuntament, el regidor d’Esports, Juan Antonio Corchado ha volgut agrair la tasca de mesos i mesos de treball conjunt i la decisió dels esportistes de primer nivell de formar part del projecte. 

Arxivat a: Esports
Presentació del Club Natació Les Franqueses
Presentació del Club Natació Les Franqueses
Presentació del Club Natació Les Franqueses
Presentació del Club Natació Les Franqueses
Presentació del Club Natació Les Franqueses
Darrera actualització d’aquest contingut: 23/04/2024 a les 14:32h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)