Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Es presenten els 21 equips d’handbol de les Franqueses

13/11/2017

Enguany, el municipi compta amb equips en totes les categories masculines i femenines.

Amb les competicions ja començades però no per això amb menys il.lusió, els equips d’handbol, gestionats per l’Associació Esportiva Handbol les Franqueses i pel Patronat Municipal d’Esports, s’han presentat en societat aquest cap de setmana.

Aquesta temporada, les Franqueses del Vallès suma 21 equips que permetran tenir representació del municipi en totes les categories masculines i femenines, doblant i, fins i tot, triplicant equips en les categories benjamins, alevins i infantils masculines i doblant en el cas de l’aleví femení. Un anys més, l’equip Apadis competirà a la lliga Demanoenmano.

A l’acte de presentació ha comptat amb la presència del president de l’AEH les Franqueses, Rafel Rosario, del regidor d’esports, Juan Antonio Corchado i del vicepresident del Patronat Municipal d’Esports, Jordi Ganduxé. Durant l’acte també s’ha fet l’entrega de la placa commemorativa als jugadors amb més de 10 anys a l’handbol de les Franqueses i s’ha reconegut la tasca al conserge Manuel Rodríguez. Podeu veure totes les imatges clicant aquí.

Arxivat a: Esports
Presentació dels equips d'handbol de les Franqueses
Presentació dels equips d'handbol de les Franqueses
Presentació dels equips d'handbol de les Franqueses
Darrera actualització d’aquest contingut: 14/12/2018 a les 16:51h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)