Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Carril bici i pas per a vianants que milloren la mobilitat al municipi

27/10/2017

L’Ajuntament ampliarà els itineraris per vianants i ciclistes amb l’objectiu d’enllaçar el nucli urbà de Corró d’Avall amb la Via Europa, el Parc del Falgar i el polígon del Congost.

El proper mes de desembre s’iniciaran les obres que donen forma al projecte per continuar el carril bici i les voreres realitzades en la urbanització del pla parcial del Sector-P, que acaben al pont del c/França amb la Via Europa unint-los amb el nucli urbà de Corró d’Avall i el polígon del Congost.

Aquest nou itinerari va lligat també amb el projecte de construcció del parc del Falgar, per on s’hi podrà arribar per aquest nou carril que es construirà.  

Les obres, amb un cost de 133.372,10 euros, tindran una durada màxima de tres mesos i de manera puntual podran comportar modificacions del trànsit en la zona afectada, que seran degudament informades per a facilitar la mobilitat dels ciutadans. 

Arxivat a: Urbanisme i Activitats
Localització del carril bici i pas de vianants sobre el terreny
Darrera actualització d’aquest contingut: 18/04/2024 a les 14:20h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)