Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Pla de Barris dedicarà més de 200.000 euros a la rehabilitació de 6 edificis de Bellavista en els propers mesos

26/10/2017

Aquesta és la quarta convocatòria d’ajuts que promou l’Ajuntament, que ja ha invertit més de 500.000 euros a millorar els habitatges de la zona

L’objectiu principal del projecte Pla de Barris és la millora de Bellavista en tots els seus sentits, el social, el cultural i fins i tot l’urbanístic. És per aquest motiu que un dels seus punts forts són els ajuts a la rehabilitació que s’atorguen a les comunitats o els propietaris que així ho sol·liciten per tal de millorar les condicions dels habitatges on viuen. Aquests ajuts van dirigits a millorar espais comuns com ara les façanes, els patis interiors, les instal·lacions elèctriques, els ascensors o les cobertes, per exemple. D’aquesta manera no només es millora l’aspecte estètic de la zona, sinó que es fa una inversió indispensable per a la millora de la qualitat de vida de la ciutadania.

En aquesta convocatòria hi ha hagut un total de 13 sol·licituds (11 comunitats de propietaris i 2 propietaris únics). Una vegada presentada tota la documentació s’ha fet una valoració tècnica per decidir-ne els beneficiaris mitjançant una puntuació estipulada en la convocatòria. Finalment hi haurà 5 edificis que obtindran els diners sol·licitats i un que tindrà part dels diners demanats per esgotament de partida. En total, Pla de Barris hi destinarà un total de 220.000 euros. Les finques que rebran els ajuts tindran un termini de 3 mesos per iniciar les obres des de la notificació de l’atorgament de la subvenció.

Aquesta és la quarta convocatòria que es destina a la rehabilitació d’edificis a Bellavista. En les tres anteriors, Pla de Barris ha dedicat un total de 550.000,42 euros a millorar els habitatges de la zona. 

Arxivat a: Pla de Barris
Abans i després de la rehabilitació d'un edifici dels carrers Bosc i Barcelona
Edifici dels carrers Bosc i Barcelona abans de la rehabilitació
Edifici dels carrers Bosc i Barcelona després de la rehabilitació
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/09/2020 a les 08:15h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)