Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Les Franqueses convoca un ple extraordinari i urgent per tractar assumptes de país

23/10/2017

Se celebrarà aquest dimecres, 25 d’octubre, a les 12 hores, a la sala de plens

L’Ajuntament de les Franqueses ha convocat un ple extraordinari i urgent per tractar temes de país. La sessió, que es podrà seguir en directe, es farà dimecres, 25 d’octubre, a les 12 hores, a la sala de plens amb l’ordre del dia següent:

  1. Ratificar d’urgència de la convocatòria de la sessió referida a tots els punts que integren l’ordre del dia.
  2. Moció que presenten els grups municipals PDeCAT-Demòcrates de Catalunya i Esquerra Republicana de Catalunya per a l’adhesió al programa d’homogeneïtzació dels processos i mecanismes interns de tramitació dels tributs i cotització socials.
  3. Moció que presenta l’alcalde de les Franqueses del Vallès de condemna a la violència dels cossos policials del dia 1 d’octubre de 2017.
  4. Moció que presenten els grups municipals PDeCAT-Demòcrates i Esquerra Republicana de Catalunya per exigir la llibertat immediata dels presidents de l’Assemblea Nacional Catalana i d’Òmnium Cultural.
  5. Moció que presenta el grup municipal Imaginem les Franqueses en Comú – Entesa de condemna de la repressió policial de l’1 d’octubre i de les detencions il·legals dels presidents d’Òmnium Cultural i de l’Assemblea Nacional Catalana.
  6. Moció que presenta el grup municipal Esquerra Republicana de Catalunya de condemna de l’aplicació de l’article 155 de la Constitució Espanyola a Catalunya.
  7. Moció que presenta l’alcalde de les Franqueses del Vallès per aturar la suspensió de l’autonomia de Catalunya. 
Arxivat a: Ajuntament
Sala de plens
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/03/2024 a les 11:28h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)