Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Tornen les formacions del projecte Fem Camí en l'Educació en Família

16/10/2017

El terapeuta Jordi Serra i Garcia obrirà el cicle de xerrades sobre criança i educació que organitza l'Àrea d'Infància i Joventut de l'Ajuntament.

Com parlem, escoltem i sentim a casa? I fora de casa? és el títol de la primera xerrada del curs del projecte Fem Camí en l'Educació en Família. Durant les dues sessions de les què consta la formació, el terapeuta en processos de canvi personal i en teràpia de família, Jordi Serra i Garcia oferirà recursos pràctics per millorar la comunicació i la resolució de conflictes en família. Les dues sessions seran els dies 2 i 9 de novembre a les 17.30 h al Centre Cultural de Bellavista. 

El projecte Fem Camí en l'Educació en Família és una proposta de l'Àrea d'Infància i Joventut en coordinació amb el projecte de l'Àrea d'Educació, Comunitat i Escola. Aquesta iniciativa té com a objectiu donar suport i assesorament a les famílies sobre la criança i l'educació dels fills i de les filles.

Els residents al municipi poden formalitzar les inscripcions des d'avui i,  a partir del dia 23, ho podran fer els no residents. Per apuntar-vos podeu adreçar-vos a l'Àrea d'Infància i Joventut per telèfon els dimarts i els dijous de 10 a 13 h o via on line clicant aquí.

Arxivat a: Educació, Infància i Joventut
Xerrada "Com parlem, escoltem i sentim a casa? I fora de casa?"

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 18/04/2024 a les 09:17h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)