Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Tornen les sessions de formació per a entitats

06/10/2017

S’obren les inscripcions per a primera acció formativa d’aquest curs.

Els canvis, les actualització i les noves normatives en els àmbits fiscal, comptable i laboral centraran la primera sessió, d’aquest curs, del Programa de Suport i Assessorament en la gestió d’entitats. Aquest programa el coordina el Patronat Municipal de Cultura, Educació, Infància i Joventut i va dirigit a entitats que treballen en aquests àmbits.

 

Dividit en dues sessions, el curs “Nous apunts sobre nocions comptables, laborals i fiscals” actualitzarà les sessions sobre el tema que ja es van realitzar l’any passat. El curs es realitzarà els dijous 19 i 26 d’octubre a les 19 h al Centre Cultural de Bellavista.

Les inscripcions restaran obertes fins el 13 d’octubre a l’Àrea d’Infància i Joventut i es poden realitzar mitjançant el correu electrònic a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o bé per telèfon al 938 405 780, dimarts i dijous de 10 a 13 h.

Arxivat a: Infància i Joventut
Curs Nous apunts sobre nocions comptables, laborals i fiscals
Darrera actualització d’aquest contingut: 17/07/2018 a les 13:50h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)