Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | AMB ESTILS | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Dimecres vinent se celebra un Ple Municipal Extraordinari i Urgent

06/10/2017

L'aprovació del compte general de l'Ajuntament, els seus organismes autònoms i les societats de capital públic corresponent a 2016, el Reglament Orgànic Municipal (ROM) i el Centre Cultural de Corró d'Avall seran alguns dels temes que es tractaran en aquesta sessió

El proper dimecres, dia 11 d’octubre, a les 12 h, a la sala de plens de l’Ajuntament de les Franqueses, tindrà lloc un Ple Municipal Extraordinari i Urgent amb l’ordre del dia següent:

  1. Ratificar la urgència de la convocatòria de la sessió referida a tots els punts que integren l’ordre del dia.
  2. Proposta d’aprovació del compte general de l’Ajuntament, els seus organismes autònoms i les societats de capital públic corresponent a l’exercici de 2016.
  3. Proposta d’aprovació provisional per a l’establiment dels preus públics per l’activitat esportiva de la Marxa Nòrdica per a l’exercici fiscal de 2017 i següents.
  4. Proposta d’aprovació definitiva del projecte de Reglament Orgànic Municipal de les Franqueses del Vallès.
  5. Proposta de ratificació de l’acord adoptat per la Junta de Govern Local, en sessió extraordinària el 3 d’agost de 2017, en relació a l’aprovació del projecte d’obra ordinària per a la modificació del projecte del Centre Cultural de Corró d’Avall.
  6. Proposta d’aprovació de l’expedient de contractació i del plec de clàusules administratives particulars que han de regir l’adjudicació mitjançant procediment obert i tramitació ordinària del contracte d’execució de les obres del projecte per a la modificació del projecte del Centre Cultural de Corró d’Avall per a incloure els usos sociosanitari, cultural i esportiu al terme municipal de les Franqueses del Vallès. 

Podeu seguir el ple en directe aquí.

Arxivat a: Ajuntament
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/03/2024 a les 11:28h
Plan Avanza 2Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)