Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

La Hermandad Rociera de Bellavista celebra la Xa romeria de Nuestra Señora del Rocío

20/09/2017

L’entitat convoca un any més aquesta festa que sortirà del Centre Cultural de Bellavista i farà nit al bosc de Can Ribas.

Tot i que una mica més tard del que és habitual, per raons internes de l’entitat, l’Hermandad Rociera tornarà a sortir aquest divendres per celebrar el Rocío. Després de recollir la imatge de la Verge a la parròquia de Sant Francesc d’Assís i de passar per l’Ajuntament, la romeria cap a la masia de Can Ribas. En aquest espai, es celebrarà l’acte inaugural i, en acabar, hi haurà música en directe pels assistents. Dissabte al migdia la paella serà el preludi de la missa rociera i, en acabar la cerimònia, serà el moment de les actuacions dels cors rocieros de Granollers, de Montornès i de Bellavista i del grup de flamenc “Por derecho”. Al punt de la mitjanit de dissabte es passarà el rosari en honor a la mare de Déu del Rocío. Diumenge es tancarà la festa amb un botifarrada al migdia i la tornada cap a Bellavista.

Arxivat a: Cultura
La Hemandad Rociera Bellavista celebrant la romeria a Can Ribas
Darrera actualització d’aquest contingut: 24/04/2024 a les 14:23h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)