Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L’alcalde de les Franqueses, Francesc Colomé, presenta una denúncia per amenaces, injúries i calúmnies

19/09/2017

La notícia sobre el compromís de l’Ajuntament amb el referèndum ha generat comentaris punibles a les xarxes socials

El 7 de setembre l’Ajuntament de les Franqueses es comprometia amb la Llei del Referèndum i el Decret de convocatòria per l’1 d’octubre, mitjançant la signatura de l’alcalde, Francesc Colomé. Aquesta notícia es va difondre ràpidament per les xarxes socials generant nombrosos comentaris, un dels quals ha obligat a Colomé a presentar una denúncia davant la Policia Local de les Franqueses per amenaces, injúries i calumnies.

El comentari en qüestió es va fer en un grup tancat de Facebook  i diu literalment “Como no... quien nace perro muere perro... y este es un hijo de la gran puta... se morirà y lo seguirà siendo... colome me cago en tus muertos!!!”. La mateixa persona torna a intervenir a la conversa dient “...este tío solo se merece una paliza...se la està buscando...”. Davant la interpel·lació d’una altra persona que li aconsella esborrar el comentari, torna a intervenir “No pienso borrar nada de echo lo reafirmó, es un puto perro que solo piensa en recaudar fondos con las multas y una mala persona que no se digna a preguntar a los habitantes de las franqueses lo que queremos... si lo tuviera delante se lo diria igual”.

Davant d’aquesta situació, l’alcalde, ha decidit denunciar els fets perquè “una cosa és la llibertat d’expressió i una altra les amenaces i els insults. Cadascú pot tenir les seves idees, però no ens podem faltar el respecte. Demano tranquil·litat”, ha dit Colomé.

Arxivat a: Ajuntament
Denúncia alcalde per amenaces
Darrera actualització d’aquest contingut: 18/04/2024 a les 14:20h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)