Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Un pas endavant per fer realitat el Centre Cultural de Corró d’Avall

04/08/2017

La Junta de Govern Local ha aprovat el projecte de modificació d’usos

El Centre Cultural de Corró d’Avall és cada vegada més aprop de convertir-se en una realitat al municipi. La Junta de Govern Local ha donat llum verda aquest dijous a la proposta d’aprovació inicial del projecte per a la modificació del projecte del Centre Cultural de Corró d’Avall per incloure-hi els usos sociosanitari, cultural i esportiu.

L’any 2008 es van aturar les obres del projecte inicial que preveia la construcció d’un centre cultural en una parcel·la de 6.943,36 metres quadrats, situada entre els carrers Tagamanent, Onze de Setembre i Verge de Montserrat. L’any 2013, l’Ajuntament de les Franqueses inicia un procés de participació ciutadana per adaptar el projecte a les necessitats reals de la ciutadania del municipi.  A partir de les conclusions d’aquest procés es pren la decisió d’afegir-hi els usos sociosanitari, cultural i esportiu. I és que el nou equipament, de 5.279 metres quadrats, inclourà el Centre d’Atenció Primària (CAP), una biblioteca i un pavelló poliesportiu. A més, el projecte inclou 1.652,38 metres quadrats de zona verda.

Ara, la Junta de Govern Local ha aprovat inicialment el projecte per a la modificació dels usos i l’expedient se sotmetrà a informació pública durant quinze dies.

Cal destacar també que l’Ajuntament destinarà una partida de 500.000 euros  del romanent de tresoreria per urbanitzar els exteriors d’aquest equipament. I és que aquest és un dels projectes més importants que es desenvoluparan a curt/mig termini a les Franqueses del Vallès. 

Arxivat a: Ajuntament, Urbanisme i Activitats
Exteriors del Centre Cultural de Corró d'Avall
Darrera actualització d’aquest contingut: 17/07/2018 a les 13:50h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)