Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Debat sobre l’eutanàsia a Corró d’Amunt

04/08/2017

El Consell del Poble de Corró d’Amunt organitza, per al proper 27 de setembre, un cinefòrum per a generar debat sobre al dret a una mort voluntària.

Els germans Morlans lideraran, el proper 27 de setembre, el debat posterior a la visualització de la pel·lícula Mar Adentro, dirigida per Alejandro Amenábar, on es tractaran aspectes com el testament vital, les cures pal·liatives i l’eutanàsia, entre d’altres.

Tots tres germans, en Marius Morlans, metge especialitzat en bioètica, en Xavier Morlans, teòleg i professor, i en Germà Morlans, metge especialitzat en cures pal·liatives, estan molt relacionats amb el decés.

El Consell del Poble de Corró d’Amunt, va aprovar la partida per a l’organització d’un cinefòrum dins el pressupost d’aquest 2017. L’objectiu d’aquesta activitat és generar un debat ciutadà sobre aquells temes d’interès per als veïns i veïnes del municipi.

La projecció de la pel·lícula tindrà lloc a les 18.30 h, a les Antigues Escoles de Corró d’Amunt, i tot seguit, al voltant de les 20.30 h s’iniciarà el debat sobre l’eutanàsia. Es recomana que tot i haver vist la pel·lícula, aquelles persones interessades en participar al debat, assisteixin als darrers 45 minuts de la projecció per tal de refrescar i prendre consciència de situacions concretes viscudes pels protagonistes que permetran enfocar i conduir el col·loqui. 

Arxivat a: Ajuntament
Germans Morlans, conductors del debat sobre l'eutanàsia
Darrera actualització d’aquest contingut: 17/07/2018 a les 13:50h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)