Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Ja podeu recollir les polseres de la campanya "N + O=NO" a l'Ajuntament

03/08/2017

L'objectiu és sensibilitzar sobre les agressions sexistes que sovint es produeixen en espais de festa (mirades, bromes, actituds invasives, abusos, etc.) i alertar de la necessitar de denunciar-les, tant si es pateixen en primera persona com si en som testimonis.

Ja es poden recollir a l'edifici de l'Ajuntament, situat a la carretera de Ribes, núm. 2, les polseres de la campanya "N + O=NO". Al taulell de l'entrada també hi trobareu material d'informació sobre les agressions sexistes, on us animen a denunciar-les tant si les patiu com si en sou testimonis. Tot el material és totalment gratuït. 

Us recordem que l'Ajuntament de les Franqueses, des del seu Pla de Prevenció de Drogues i Promoció de la Salut C17, torna a impulsar una campanya per prevenir el sexisme en els espais de lleure i oci nocturn. L’objectiu és vetllar per unes Festes Majors de bona convivència i amb relacions respectuoses i igualitàries. Sota el lema “N + O=NO” es vol sensibilitzar sobre les agressions sexistes que sovint es produeixen en espais de festa (mirades, bromes, actituds invasives, abusos, etc.).

Les polseres i tot el material amb consells i recomanacions per eradicar el sexisme les trobareu a les barres de les festes majors. A més, a la Festa Major de Corró d’Avall també s’hi instal·larà un punt on podreu trobar informació sobre el consum de drogues, sexualitat (es repartiran preservatius) i alimentació.

Arxivat a: Ajuntament, Cultura, Infància i Joventut
N + O = NO
Darrera actualització d’aquest contingut: 17/07/2018 a les 13:50h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)