Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Les Franqueses proposa Josep Cardús com a Medalla d’Honor

27/07/2017

És mossèn a Marata, des de 1957, i a Corró d’Amunt, des de 1986. A banda de la seva vessant religiosa, Cardús ha esdevingut un activista cultural i social a les Franqueses del Vallès.

L’equip de govern de les Franqueses del Vallès, amb el consens de tots els grups amb representació a l’Ajuntament, ha decidit proposar mossèn Cardús com a Medalla d’Honor. Una vegada presa aquesta decisió comença tot el procés per atorgar la distinció, que es preveu finalitzar cap a la tardor en un acte de lliurament.

Els concerts de Marata i els Dijous Culturals, amb el cicle de conferències “Trobem-nos i parlem-ne”, són alguns dels exemples que fan de Josep Cardús un dinamitzador cultural imprescindible a les Franqueses del Vallès. Les vessants religiosa i cultural, però, no són les úniques que destaquen de la personalitat de Cardús. Durant tots aquests anys també ha estat al costat la ciutadania de Marata amb lluites veïnals per preservar el territori, fet que l’ha convertit en una persona estimada i de referència a la zona. 

Arxivat a: Ajuntament
Josep Cardús, mossèn de Marata i Corró d'Amunt
Darrera actualització d’aquest contingut: 17/07/2018 a les 13:50h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)