Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Millores a l’asfalt en diversos punts del municipi

21/07/2017

Aquest dilluns començaran els treballs a la via pública per tal de millorar la seguretat dels vianants.

Durant aquests dies l’Ajuntament segueix treballant per millorar les condicions dels carrers del municipi. La reparació dels flonjalls del camí de Can Ramon Coix al seu pas sobre la via del tren serà el proper objectiu del consistori. Aquesta actuació permetrà reduir els perills que impliquen el pas per una zona on el paviment s’ha enfonsat.

A partir del proper dilluns 24 de juliol, també s’iniciarà la rehabilitació de l’asfalt del pas inferior de la via del tren del camí de Can Jep (túnel). Les actuacions serviran per millorar la qualitat de l’asfaltat del camí, molt deteriorat per la forta intensitat de trànsit que hi circula.

Per tal de reduir la velocitat dels vehicles que hi circulen i millorar la seguretat del vianants, aquestes actuacions se sumen a la nova instal·lació d’altres elements reductors de velocitat al municipi situats al carrer de la Riera, la carretera de Ribes i al passeig de la Calma.

Les obres comporten desviacions i restriccions de trànsit en alguns trams que està previst que finalitzin el proper dijous.

Arxivat a: Obres i Serveis
Pas inferior de la via del tren del Camí de Can Jep
Camí de Can Ramon Coix  al seu pas sobre la via del tren
Pas de vianants a la carretera de Ribes
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/03/2024 a les 11:28h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)