Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Càntut i La Fúmiga, protagonistes del 16è Maratafolk

21/07/2017

L'acte començarà a les 20 hores i, entre les dues actuacions, hi haurà una botifarrada popular

El 16è Maratafolk porta convidats de luxe. I és que dissabte la plaça de Marata serà l'escenari del projecte Càntut, encapçalat pel duet artístic format per Carles Belda i Carles Sanjosé (Sanjosex). Càntut, que és el millor disc de folk de 2016 segons la revista Enderrock, és un recull d'una part del repetori de transmissió oral de les comarques gironines. Un homenatge a la tradició i als avis. El projecte va néixer l'any 2012, quan el banyolí Albert Massip va iniciar un bloc per recollir i difondre la música popular i traidionar que recordava la gent més gran de les comarques gironines.

Un botifarrada popular, que començarà a les 22 hores, donarà pas a La Fúmiga, un grup format per una quinzena de músics del País Valencià. La Fúmiga basa la seva formació en instruments de vent i ofereix temes de diferents estils com ara punk, rock, ska o hip-hop. 

Trànsit restringit al Camí Veïnal de Marata

Recordeu que durant els dies 22, 28, 29 i 30 de juliol es restringirà la circulació al Camí Veïnal de Marata. Aquestes restriccions consistiran en el tall total del Camí Veïnal en ambdós sentits, tant si s'accedeix des de la Ctra. de Cànoves (Bv-5151) o des de la Ctra. de Cardedeu (C-251 zona Sandoz). Només es permetrà l'accés als veïns i per poder assistir a les activitats de la Festa Major. L'organització, per tal de donar cabuda a tothom que assisteixi als actes, habilitarà una zona de pàrquing situada al costat de la plaça de Marata i es podrà accedir des de la carretera de Cardedeu (Sandoz) C-251. Es recomana als assistents que facin ús dels pàrquings i deixin lliura la carretera per facilitar la mobilitat.

Arxivat a: Ajuntament, Cultura
Càntut obrirà el 16è Maratafolk
Cartell del 16è Maratafolk
Darrera actualització d’aquest contingut: 24/04/2024 a les 14:23h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)