Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | AMB ESTILS | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Bellavista gaudeix intensament de quatre dies de Festa Major

10/07/2017

Els veïns i veïnes han sortit massivament a gaudir dels actes programats durant quatre dies.

Aquest cap de setmana, Bellavista ha celebrat una nova edició de la seva Festa Major. Des del dijous, 6 de juliol fins diumenge 9 de juliol, les activitats programades s'han desenvolupat amb normalitat i sense incidents i, com en les darreres edicions, els veïns i veïnes han participat en un programa ric i divers destinat a tots els públics. Un any més, la Festa Major s'ha pogut viure a peu de carrer, amb una elevada participació.

Durant aquests quatre dies la ciutadania ha gaudit de centenars d'actes ben diversos: actuacions musicals, balls, nits d'humor, activitats esportives, jocs per a infants, entre moltes activitats més que han posat de manifest una vegada més la bona salut del teixit social i associatiu de Bellavista.

S’ha inaugurat així l’època de festes al municipi. La propera cita serà amb la Festa Major de Marata que es celebrarà els dies 21, 22, 28, 29 i 30 de juliol.

Podeu veure les fotografies de la Festa Major de Bellavista en aquest enllaç.

Arxivat a: Cultura
Festa Major de Bellavista 2017
Darrera actualització d’aquest contingut: 17/04/2024 a les 14:01h
Plan Avanza 2Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)