Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L’Ajuntament treballa per la connexió a peu entre Bellavista, la zona esportiva de Corró d’Avall i la resta del municipi

04/07/2017

S’impulsa la redacció del projecte i la direcció de l’obra per a la construcció d’un pas inferior sota les vies del ferrocarril per a vianants i ciclistes que faciliti l’accés als equipaments municipals i la resta del municipi.

L’Ajuntament treu a concurs la licitació de la redacció del projecte bàsic, d’execució i de l’estudi de seguretat i salut, i la direcció de les obres, la coordinació de la seguretat i salut i el control de qualitat, per a la construcció d’un pas soterrat, i la urbanització del seu entorn, que permeti superar les vies de ferrocarril i que faciliti la connexió entre Bellavista, la zona esportiva de Corró d’Avall i la resta del municipi. 

El pas inferior està previst que es construeixi durant el 2018, entre els carrers d’Aragó i Francesc Gimeno, amb un cost de referència màxim de 1.400.000 euros (IVA inclòs). 

Amb la creació d’aquest pas soterrat, el consistori pretén acabar amb les dificultats de connectivitat de Bellavista amb els territoris limítrofs, i en especial, amb l’accés als equipaments esportius. L’absència de jerarquia viària i de recorreguts que prioritzin les persones, obstaculitza aquesta mobilitat dins del municipi a peu o en bicicleta i obliga a desplaçar-se en vehicle privat. 

Aquesta actuació se sumarà a les obres impulsades en els darrers anys pel consistori com la reforma de la plaça Espanya, la instal·lació dels ascensors a la passera per a vianants que hi ha al carrer Aragó i l’aparcament de de l’estació de tren de les Franqueses-Granollers Nord.

Arxivat a: Ajuntament, Urbanisme i Activitats
Pas soterrat carrer Francisco Gimeno
Darrera actualització d’aquest contingut: 18/04/2024 a les 14:20h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)