Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

La Policia Local de les Franqueses deté a dos homes per robatori

28/06/2017

Els detinguts havien entrat a l’establiment Bon Àrea situat a la carretera de Ribes.

Els fets van succeir la matinada del 24 de juny, quan una veïna de Corró d’Avall va contactar via telefònica amb la Policia Local per comunicar que escoltava cops a l’establiment Bon Àrea, de la carretera de Ribes. 

Immediatament dues dotacions del cos policial es van desplaçar al lloc i després d’inspeccionar la zona van comprovar com la tanca perimetral que envolta la part posterior de l’establiment es trobava tallada. Un cop a l’interior del recinte, els policies van detenir a dos individus de 44 i 34 anys que havien realitzat un butró a la paret per tal d’accedir a l’establiment. Aquest mètode permet als delinqüents burlar els sistemes de seguretat i accedir a l’establiment des de l’exterior o fins i tot, des de locals o domicilis annexos que no disposen d’alarmes. 

Els detinguts han estat posats a disposició judicial acusats d’un delicte de robatori amb força, en grau de temptativa, i han ingressat de manera preventiva a la presó. La Unitat d’Investigació del cos de Mossos d’Esquadra segueix la investigació del cas i la possible relació dels detinguts amb la comissió d’altres fets delictius. 

La Policia Local de les Franqueses augmentarà els seus efectius per tal de millorar el servei a la ciutadania i la seguretat al municipi. L’Ajuntament ha convocat cinc noves places d’agents per arribar als 32 efectius abans de finalitzar el mes de setembre. 

El Policia no pot efectuar la seva tasca d'una forma mecànica davant del conflicte, ha de ser flexible per adaptar-se a cada situació amb criteris d'oportunitat, percepció de riscos i valoració de les diferents respostes possibles, per aquest motiu, l’Ajuntament de les Franqueses ha decidit ampliar el nombre d’agents millorant el servei ofert als veïns. 

Una altra de les actuacions de millora que ja s’han realitzat, ha estat la incorporació al parc mòbil d’un nou vehicle policial, com a substitució de l’antic cotxe destinat a la policia rural, que disposa de més versatilitat a l’hora de realitzar els serveis competència del cos policial, sobretot pel que fa les zones rurals i en camins de difícil accés. 

Arxivat a: Seguretat Ciutadana
Actuació Policia Local de les Franqueses
Nou cotxe de la Policia Local
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/04/2024 a les 19:30h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)