Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Les Franqueses participa en un viatge d’estudi sobre el model local israelià

27/06/2017

L’ACM ha organitzat un recorregut per Tel Aviv, Herzliya, Jerusalem i Haifa que es porta a terme entre el 25 i el 29 de juny

L’alcalde de les Franqueses, Francesc Colomé, participa com a representant del municipi en un viatge d’estudi a Israel organitzat per l’Associació Catalana de Municipis sota el títol “El model local israelià. Les noves tecnologies aplicades al món local”.

Al llarg del viatge, que es porta a terme entre el 25 i el 29 de juny, els representants catalans passaran per Tel Aviv, Herzliya, Jerusalem i Haifa visitant escoles, universitats, centres culturals i la Central de Compres d’Israel (Local Government Economic Services). A més, el viatge preveu trobades amb personalitats a Israel com ara el portaveu del Ministeri d’Afers Exteriors, Emmanuel Nachshon, que s’ha reunit amb els representants catalans entre els quals hi ha la Consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Meritxell Borràs.

Aquesta iniciativa pretén conèixer iniciatives i estratègies municipals d’arreu d’Europa que permeti a l’Associació Catalana de Municipis tenir un criteri per establir quines han de ser les bases de les futures lleis que afectin el món local català.

Arxivat a: Ajuntament
Representant de l'ACM en el viatge a Israel
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/04/2024 a les 19:15h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)