Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Es contracten 12 nous plans d’ocupació

27/06/2017

L’Ajuntament ha pogut contractar 12 persones del municipi que treballaran durant el segon semestre de l’any orientats a la dinamització i treballs de millora del territori.

Ahir al matí, el regidor de Pla de Barris, Joan Antoni Marín, va donar la benvinguda a la segona fase dels plans d’ocupació i va destacar la importància del Projecte d’Intervenció Integral del Pla de Barris que permet al consistori contractar plans d’ocupació i fomentar de manera més directa l’ocupació del municipi.

Durant l’acte, el regidor va recordar que “les Franqueses ha passat dels gairebé 1.900 aturats a finals del 2012, als 1.148 aturats el mes de maig d’aquest 2017. Aquesta dada ens ajuda a veure que estem seguint el camí correcte, encara tenim molt per fer però aquesta és la línia en la que hem de seguir treballant.”

Des de l’Ajuntament s’està treballant amb totes les eines possibles per tal de fer efectiva la voluntat  de fomentar l’ocupació entre els veïns i veïnes de les Franqueses. En els darrers 6 anys, les dades d’atur del municipi s’han vist reduïdes, passant dels 1.833 aturats al 2012 als 1.148 actualment, mentre que el nombre d’habitants ha augmentat, passant dels 19.101 als 19.724 habitants en el mateix període.

Els plans d’ocupació van destinats a la contractació durant 6 mesos de persones aturades inscrites com a demandants d’ocupació que no cobrin prestacions d’atur. Els perfils dels plans d’ocupació són diversos segons el projecte a desenvolupar.

Des de l’Ajuntament s’encoratja als treballadors a iniciar aquesta etapa amb il·lusió i constància, i veure els propers 6 mesos com a una oportunitat per al futur.  

 

Arxivat a: Dinamització Econòmica, Pla de Barris
Benvinguda als 12 nous plans d'ocupació del 2017
Darrera actualització d’aquest contingut: 07/08/2020 a les 09:39h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)