Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

La Flama del Canigó, símbol de Sant Joan a les Franqueses

26/06/2017

El foc va ser un element present a la nit més màgica de l'any, que va començar amb l'arribada de la Flama des de la Garriga

El foc és un dels elements més presents a la nit de Sant Joan, la nit més màgina de l'any. A les Franqueses va arribar en forma de flama. I és que la Flama del Canigó s'ha convertit en un símbol de la festa d'encesa dels focs de Sant Joan en una jornada organitzada per Òmnium Cultural, que s'estén per diferents municipis de Catalunya.

A les Franqueses la Flama del Canigó va arribar de la Garriga divendres al vespre i la van rebre l'alcalde del municipi, Francesc Colomé, i la regidora de cultura, Marina Ginestí, amb membres de l'Associació Cívica i Cultural de Corró d'Avall i el grup de Diables Els Encendraires. Amb la Flama del Canigó van encendre la torxa per la foguera de la revetlla de Can Ganduxer. 

Després, el Club Atlètic Granollers va prendre el relleu per fer-la arribar fins a la plaça de la Porxada de Granollers. 

Arxivat a: Ajuntament, Cultura
Flama del Canigó
Flama del Canigó
Flama del Canigó
Flama del Canigó
Flama del Canigó
Flama del Canigó
Flama del Canigó
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/04/2024 a les 19:30h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)