Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

S’obre el període per presentar les sol·licituds als ajuts a la rehabilitació d’edificis de Bellavista

23/06/2017

Les subvencions es poden sol·licitar del 22 de juny al 26 de juliol.

Els veïns i veïnes de Bellavista ja poden sol·licitar els ajuts per a la rehabilitació dels immobles inclosos dins de l’àmbit delimitat pel Pla de Barris. El període per presentar la documentació per demanar aquests ajuts finalitza el dimecres 26 de juliol.

L’objectiu dels ajuts és incentivar la rehabilitació dels elements comuns dels edificis (façanes, patis interiors, instal·lacions elèctriques, ascensors, cobertes, etc.) per preservar-ne la durabilitat de les edificacions, adequar-ne l’eficiència i funcionalitat i millorar-ne l’aspecte estètic.  

Aquesta és la quarta convocatòria, que gràcies a les modificacions realitzades a la nova ordenança municipal inclou els edificis de planta baixa més dues, obrint així la convocatòria a un nombre més gran de finques. Per aquesta convocatòria es destinen 220.000€ d’ajuts i hi poden optar tots els edificis de Bellavista que compleixin els requeriments, els quals no exclouen als edificis ja rehabilitats en anteriors convocatòries.

Convocatòries anteriors

En total ja s’han acollit en aquesta línia de subvencions 20 comunitats de veïns, el que suposa 268 habitatges beneficiats i 720 veïns afavorits per les millores realitzades, gairebé un 10% del total de la població del Bellavista.

Des de l’any 2014 s’ha fet una inversió de 550.000€ que ha permès la rehabilitació dels elements comuns dels edificis preservant la durabilitat de les edificacions, adequant-ne l’eficiència i funcionalitat i millorant-ne l’aspecte estètic.

 

Podeu veure més informació sobre la quarta convocatòria fent clic aquí.

Arxivat a: Pla de Barris
Rehabilitació d'edificis de Pla de Barris
Darrera actualització d’aquest contingut: 07/08/2020 a les 09:39h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)