Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L’Ajuntament penja al balcó del consistori la banderola de la campanya “Casa nostra, casa vostra”

20/06/2017

En motiu del Dia Mundial de les Persones Refugiades, l’Ajuntament ha penjat al balcó del consistori la banderola de la campanya i ho farà de forma permanent en un espai visible de propietat municipal.

Les Franqueses es va adherir a la campanya “Casa nostra, casa vostra” per donar suport a l’acollida de població refugiada en trànsit a Europa víctima dels conflictes armats a l’àrea mediterrània del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament.

Avui, 20 de juny en motiu del Dia Mundial de les Persones Refugiades, l’Ajuntament ha penjat al balcó la banderola de la campanya “Casa nostra, casa vostra” i s’ha compromès a penjar-la el proper 18 de desembre, en motiu del Dia Mundial de les Persones Migrants, així com a fer-ho de manera permanent a un espai visible de propietat municipal.

La voluntat de les Franqueses, així com la de tot el món local és contribuir a l’acollida de persones refugiades i facilitar els recursos necessaris disponibles per a finançar el projecte de suport a persones migrants del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament.

L’origen de la campanya

Europa està vivint una greu crisi humanitària com a conseqüència dels desplaçament forçat de centenars de milers de persones que escapen de l’horror de la guerra d’altres indrets. Des del primer moment, la majoria d’ens locals catalans han mostrat disposició per acollir persones refugiades i han dedicat recursos per ajudar a través del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament. Mentre això passava, les institucions internacional de la Unió Europea han incomplert els acords signats sobre refugi i asil, al contrari del que mostrava la societat civil catalana amb una resposta de solidaritat activa. És per això que va sorgir a Catalunya la campanya unitària Casa Nostra És Casa Vostra, formada per milers de persones a títol individual, col·lectius i moviments socials, ONG i empreses del sector cultural. El seu objectiu és denunciar la situació de les persones refugiades i migrants, aconseguir mobilitzar la ciutadania i demanar polítiques d’acollida reals i efectives a les institucions, sota el lema “volem acollir”. La campanya proposa a tothom la signatura d’un manifest.  

Arxivat a: Ajuntament
Banderola de la campanya "Casa nostra, casa vostra" al balcó de l'Ajuntament

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 25/04/2024 a les 20:27h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)