Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Les Franqueses tanca el programa pilot per a la promoció i la difusió de la pràctica de la Marxa Nòrdica

12/06/2017

Del 12 de juny al 21 de juliol es poden realitzar les preinscripcions a la Marxa Nòrdica 2017-2018.

El Patronat Municipal d’Esports va iniciar al mes de febrer un programa pilot per a la promoció i la difusió de la pràctica de la Marxa Nòrdica a les Franqueses.

El dissabte 10 de juny, a la Zona Esportiva de Corró d’Amunt, va tenir lloc la cloenda del programa on hi van assistir unes 70 persones. Durant la jornada, es va realitzar una masterclass amb diversos exercicis d’escalfament amb i sense bastons, també es va fer una sortida de Marxa Nòrdica guiada amb dos recorreguts, un de 7,5 km i un altre de 9,5 km, ambdós van finalitzar amb una sèrie d’exercicis d’estiraments. Tot seguit es van entregar obsequis i diplomes a tots els participants.

El programa, que ha tingut molt bona rebuda al municipi amb 120 inscrits, tindrà continuïtat per a l’any vinent i les preinscripcions es podran realitzar entre el 12 de juny i el 21 de juliol. Podeu trobar més informació al respecte al llibret d’activitats esportives 2017-2018.

La Marxa Nòrdica (Nordic Walking) és un nou concepte de moviment beneficiós per tot el cos, és agradable i molt més efectiu que només caminar, actua de forma suau però eficaç, millora la força muscular i tonifica els muscles, activa el sistema cardiovascular, i repercuteix de manera directe en la força, la resistència, la coordinació i la mobilitat. Té tots aquests beneficis ja que té una implicació a l’hora de realitzar la pràctica del 90% de la musculatura del cos, ja que no només és caminar, sinó caminar amb bastons.

Arxivat a: Esports
Cloenda programa de la Marxa Nòrdica
Cloenda programa de la Marxa Nòrdica
Cloenda programa de la Marxa Nòrdica
Darrera actualització d’aquest contingut: 15/04/2024 a les 14:40h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)