Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Concert a 70 veus al Teatre Auditori de Bellavista

09/06/2017

Les Corals del Casal de la Gent Gran de les Franqueses van interpretar cançons catalanes i populars

Unes 200 persones es van reunir diumenge al Teatre Auditori de Bellavista per assistir a un concert molt especial. I és que les Corals del Casal de la Gent Gran de les Franqueses van compartir escenari amb les corals Gent Gran Nova Lloreda, de Badalona; Rosa de Bardissa, de Canovelles; i Araona els Merinals, de Sabadell. En total, 70 veus sobre l'escenari que, sota la direcció del mestre Miguel Àngel Hernández, van interpretar cançons catalanes i populars. El mestre també va dedicar unes paraules i unes cançons molt emotives en record dels cantaires absents. 

Aquest concert és un acte inclòs a la programació cultural que promou l'Àrea de Gent Gran de l'Ajuntament de les Franqueses. En finalitzar l'actuació, la regidora de Gent Gran, Rosa Maria Pruna, va lliurar un obsequi a tots els components de les corals. 

Arxivat a: Gent Gran
Concert Corals dels Casal de la Gent Gran de les Franqueses
Darrera actualització d’aquest contingut: 07/04/2020 a les 09:33h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)