Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

El Projecte Patis Oberts a l’Escola Colors compleix un any

05/06/2017

La iniciativa facilita espais segurs i adequats per poder jugar o fer esport en horaris extraescolars

Amb la voluntat de promoure la cultura del lleure i l’optimització dels espais públics de convivència, ara fa un any que l’àrea d’Educació i el Pla de Barris de Bellavista van engegar el Projecte Patis Oberts que obre a la ciutadania les instal·lacions exteriors a l’Escola Colors. Aquesta escola de Bellavista es va sumar al projecte, que ja estava en funcionament a l’Escola Joan Sanpera i Torras. La iniciativa facilita espais segurs i adequats per poder jugar o fer esport en horaris extraescolars.

El calendari i horari d’obertura canvia segons el període. D’abril a setembre, els patis obren dissabte, diumenge i festius de 9 a 13 h i de 16 a 20 h, i tot el mes d’agost, de 9 a 20 h (del 24 de juny fins l’11 de setembre, de 16 a 20 h). A l’entrada dels patis hi consten les normes d’ús a fi de ser respectuosos amb l’espai i practicar una bona convivència.

Arxivat a: Educació, Pla de Barris
La festa d'inauguració dels Patis Oberts a l'Escola Colors el 2016
Darrera actualització d’aquest contingut: 07/08/2020 a les 09:39h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)