Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

La Generalitat aprova la regularització del Mercadona de Bellavista

24/05/2017

La Generalitat de Catalunya resol favorablement la sol·licitud de llicència comercial presentada per Mercadona i, per tant, es regularitza la implantació del supermercat al municipi de les Franqueses.

El supermercat Mercadona, ubicat al carrer Valldoriolf, 5, parcel·la 1A del Sector U, va obtenir una primera llicència el 2008, una llicència que, amb la suspensió d’alguns articles legals, necessitava l’aprovació de la Generalitat de Catalunya. Actualment alguns d’aquests articles de la llei catalana tornen a estar en vigència. Per tant, segons la llei actual, Mercadona compleix els requisits valorables des de la Direcció General de Comerç del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, que ha regularitzat la implantació del supermercat. El supermercat s’ubica en una parcel·la que confronta amb la trama urbana consolidada i connecta amb una línia d’autobús, entre altres paràmetres.

Per l’Ajuntament de les Franqueses, en paraules de l’alcalde, Francesc Colomé (PDeCAT-Demòcrates), “és una bona notícia perquè permet que 51 treballadors i treballadores d’aquesta empresa puguin mantenir la feina. Aquest govern vol mirar al futur. Independentment de tot el que ha passat, que 51 persones puguin seguir treballant al municipi és important”.

Arxivat a: Urbanisme i Activitats
Darrera actualització d’aquest contingut: 24/04/2024 a les 08:35h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)