Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Entitats i artesans seran protagonistes de la 28a Fira de Sant Ponç de les Franqueses

08/05/2017

Diumenge 14 de maig, Corró d’Avall acollirà la festa que omple la rambla d’artesans, tallers, jocs, mercat, activitats de les entitats més tradicionals del municipi i espectacles diversos com l’11a Cantata Municipal o la III Trobada de bèsties, novetat d’aquest any.

La tradicional Fira de Sant Ponç de les Franqueses arriba a la 28a edició. La cita, que és aquest diumenge 14 de maig, centrarà l’activitat a la rambla de la carretera de Ribes, la plaça de Can Font i la plaça de l’Ajuntament al llarg de tot el dia.

Enguany en destaca la participació de nombroses entitats culturals del municipi, que hi participen amb actes, jocs, tallers i altres. Hi seran els Gegants de les Franqueses, els Diables Els Endendraires, els Sardanistes Franquesins, Puntaires de les Franqueses, La Cívica, Via Oberta, el Centre de Modelisme, el Club d’Escacs i l’Espai Nadó-Espai Infants. Una novetat d’aquest any és que la Trobada de Bèsties, que arriba a la tercera edició, tindrà lloc per primera vegada dins els actes de la Fira.

La Fira tindrà activitats permanents com l’espai lúdic Cal Titella, el Mercat de productes artesans, les demostracions artesanals (forner, terrissaire, apicultor, etc.), estands diversos, encants de segona mà per La Cívica, exposicions, curses de scalextric, jornada de portes obertes de Can Font-Centre de Recursos i Noves Tecnologies i el 2n Mercat d’Art de les Franqueses, que es va estrenar amb èxit l’any passat.

També hi destaca l’11a Cantata municipal, que compta amb la participació d’alumnes de 2n de primària de les escoles del municipi i de l’Escola Municipal de Música Claudi Arimany i que serà a les 18 h a la plaça de l’Ajuntament. També es repetirà el concert i ball a càrre de l’Orquestrina Franquesina.

Podeu consultar aquí l’agenda detallada de la Fira que ha organitzat i coordinat el Patronat Municipal de Cultura, Educació, Infància i Joventut i l’Ajuntament de les Franqueses.

Arxivat a: Cultura
Cartell de Sant Ponç 2017
La rambla en la Fira de Sant Ponç de 2016
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/03/2024 a les 11:28h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)