Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Portes obertes a l’Escola Municipal de Música i al Centre de Formació d’Adults

26/04/2017

Dissabtes 6 i 19 de maig s’obren les portes dels centres per a conèixer l’oferta formativa del proper curs.

L’Escola Municipal de Música Claudi Arimany obre les seves portes el proper 6 de maig de 10.30 a 13.30 h. Els empadronats a les Franqueses podran realitzar la matriculació del 15 al 19 de maig de 16 a 20 h a l’escola i a partir del 22 de maig, en el mateix horari, s’obre el període de matriculació per a tothom. 

A l’escola, ubicada a l’antic escorxador de Corró d’Avall, s’hi ofereixen classes d’instruments: violí, violoncel, viola, piano, guitarra, saxo, flauta travessera, clarinet, percussió, bateria i guitarra elèctrica. També s’hi ofereixen programes de sensibilització, bàsics (amb instrument, llenguatge musical i cor), de música per a joves i adults, cors i orquestres.

Per a més informació podeu dirigir-vos a la mateixa escola, trucar al 938 465 636 o bé escriure un correu electrònic a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

El mes de maig no és l’únic centre que obre les seves portes, concretament el 19 de maig d’11 a 13.30 h, el centre de Formació d’Adults convida a aquelles persones interessades a visitar les seves instal·lacions i a informar-se de les diferents formacions que ofereix.

El Centre de Formació d’Adults ajuda a preparar les proves d’accés als Cicles de Grau Superior i l’obtenció del Graduat en ESO a distància, i facilita cursos d’iniciació a les llengües oficials (català i castellà), informàtica i anglès. També ofereix el Cicle de Formació Instrumental com un conjunt d’activitats i processos formatius que abasten des de l’aprenentatge de la lectoescriptura i el càlcul elemental fins que l’alumne està en disposició d’incorporar-se amb garanties d’èxit als ensenyaments per obtenir el títol de graduat en ESO.  

La matriculació al centre es podrà realitzar del 19 al 27 de juny. Si voleu més informació podeu dirigir-vos al Centre de Formació d’Adults situat al carrer Rosselló 37 o trucar al 938 402 653.

Us recordem que els propers 9 i 10 de maig, els centres de Cicle Formatiu de Grau Mitjà, de Cicle Formatiu de Grau Superior i de Batxillerat, realitzaran una jornada de portes obertes per a tots els interessats. 

 

Arxivat a: Educació
Escola Municipal de Música
Darrera actualització d’aquest contingut: 16/04/2024 a les 11:14h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)