Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | AMB ESTILS | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

La secció d’handbol del PME guanya la final del torneig GEiEG i la Calella Cup

20/04/2017

Els jugadors d’handbol del Patronat Municipal d’Esports de les Franqueses van competir, dissabte 15 d’abril, al Torneig GEiEG de Girona. L’infantil masculí A entrenat per Dani Pérez va jugar un gran paper al llarg del torneig fins a proclamar-se vencedor. Primer va guanyar el Banyoles B, el Roses, el Banyoles A, el GEIEG, el Toulouse i va empatar amb el BM Granollers. Així es va classificar diumenge a la semifinal davant el Roses. A la semifinal va guanyar el Roses i, un cop a la final davant el BMGranollers també va vèncer 14 gols a 10.

Pel que fa a l’equip aleví masculí expert va guanyar al Toulouse, i va passar a semifinals davant el Bordils. Finalment va quedar quart del torneig.

L’infantil femení del PME guanya la Calella Cup
També aquest últim cap de setmana es va disputar la Calella Cup, i l’infantil femení del PME va ser-ne l’equip guanyador. Després de guanyar el Parets i un altre equip danès, les noies de l’equip franquesí va vèncer el Terrassa a la final 21 a 15 gols.

Arxivat a: Esports
L'infantil masculí A del PME al Torneig GEiEG
L'infantil femení del PME a la Calella Cup
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/04/2024 a les 19:30h
Plan Avanza 2Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)