Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Alejandro García celebra 101 anys

18/04/2017

L'alcalde, Francesc Colomé, i la regidora de Sanitat, Salut Pública i Gent Gran, Rosa Pruna, l'han visitat i li han fet entrega d'un ram de flors i la medalla centenària

Alejandro García Preciado ha celebrat aquest dimarts, dia 18 d'abril, els seus 101 anys. L'alcalde de les Franqueses, Francesc Colomé, i la regidora de Sanitat, Salut Pública i Gent Gran, Rosa Pruna, han anat a felicitar-lo i fer-li entrega d'un ram de flors i la medalla centenària. En aquesta visita a casa seva, la representació de l'Ajuntament ha coincidit amb la seva filla, dues netes, un besnét i la persona que el cuida. 

Alejandro García va néixer a Madrid on va tenir un negoci relacionat amb les cortines. "Fins i tot hi ha algunes feines seves al Museu del Padro", ens ha explicat la seva filla. Cap als anys 60, amb l'aparició del nailon, el seu negoci va anar a la baixa i començar a treballar a l'empresa de química comercial Bayer. I així va ser com a l'any 1965 va venir a viure a Barcelona. L'any 1997, però, quan ja estava jubilat, es va traslladar a Corró d'Avall, on encara resideix. Té 2 fills, 5 néts i 8 besnéts. 

Arxivat a: Ajuntament, Gent Gran
Alejandro García Preciado
Alejandro García Preciado
Alejandro García Preciado
Alejandro García Preciado
Alejandro García Preciado
Darrera actualització d’aquest contingut: 07/04/2020 a les 12:55h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)