Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Nous llums LED al pavelló poliesportiu municipal de Corró d’Avall

12/04/2017

L’empresa Instaled Light S.L. ha substituït la lluminària del pavelló poliesportiu de Corró d’Avall aquest dilluns 10 i dimarts 11 d’abril. En total s’han canviat 54 focus de 400 watts per última tecnologia en il·luminació LED de 140 watts (54 focus, també). A la graderia s’han substituït els antics 8 fluorescents  per uns de tecnologia Led. Això suposa  un estalvi energètic molt significatiu juntament amb la bona resolució per part del sistema d’il·luminació. L’operació ha tingut un cost total de 15.436,65 euros (inclou el subministrament dels focus i l’actuació tècnica de desmuntatge i muntatge), i ha estat realitzada per encàrrec de l’àrea d’Obres i Serveis de l’Ajuntament de les Franqueses en coordinació amb el Patronat Municipal d’Esports.

Arxivat a: Esports, Obres i Serveis
Els nous llums LED al pavelló
Els nous llums LED al pavelló
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/05/2018 a les 14:24h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)